پاسخ به سوالات شما در خصوص تورها و هتل های تایلند، همین حالا با ما تماس بگیرید، گروه تورهای ویرگول

ویزای تایلند

چگونگی اخذ ویزای تایلند برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید تایلند

پرچم تایلند

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند

  • یک برگ فرم ویزا که باید به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.
  • اصل گذرنامه (باید حداقل شش ماه از اعتبار گذرنامه باقی مانده باشد.)
  • یک قطعه عکس ۴×۶ تمام رخ با زمینه سفید و کاملا شبیه به چهره ی فعلی متقاضی ویزای کشور تایلند باشد.
  • کپی شناسنامه
  • اصل بلیط هواپیما به یکی از شهرهای کشور تایلند
  • اطلاعات مشخصات فردی
  • هزینه روادید (هزینه ویزای عادی یکبار ورود ۳۰ یورو و هزینه ی ویزای عادی دوبار ورود ۶۰ یورو است.)

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند
  • ویزای تحصیلی – دانشجویی تایلند
  • ویزای تجاری تایلند
  • ویزای بازنشستگی تایلند (این ویزا برای افرادیست که قصد دارند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند.)

تایلند

شرایط اخذ ویزای توریستی تایلند

ویزای توریستی کشور تایلند ۹۰ روز اعتبار دارد و شما می توانید ۳۰ روز در کشور تایلند اقامت داشته باشید. ویزا از طرف سفارت تایلند به صورت عادی اخذ می شود و حداقل ۵ روز کاری زمان خواهد برد.
اگر به هر دلیل قصد اقامت بیش از مدت زمان قانونی ویزا در تایلند را دارید، باید به اداره مهاجرت مراجعه کرده و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید را بدهید.

توریست - تایلند

ویزای تحصیلی – دانشجویی تایلند

فراد بالای ۱۲ سال می توانند نسبت به اخذ ویزای تحصیلی در تایلند اقدام کنند. تهیه ویزای تحصیلی – دانشجویی در تایلند طبق قانون و مقررات اداره مهاجرت طی پنج مرحله به سادگی انجام می شود. تاکید می کنیم حتما قبل از هرگونه اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی با دانشگاهی که قصد دارید از آن پذیرش بگیرید تماس گرفته و از شرایط و اطلاعات اخذ ویزای تحصیلی آگاهی پیدا کنید.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی – دانشجویی تایلند

  • ثبت نام در دانشگاه
  • نامه پذیرش
  • اقدام دریافت ویزا
  • اولین ویزای یک ساله دانشجویی ۹۰ روز اعتبار دارد.
  • اطلاع از محل اقامت هر ۹۰ روز یک بار

دانشجو - دانشگاه - محصل - ویزای تحصیلی

ویزای بازنشستگی

ویزای بازنشستگی تایلند برای متقضیان ۵۰ سال تمام و بالاتر صادر می شود و در صورت تمایل به اقامت در کشور تایلند هر ساله قابل تمدید می باشد.

بازنشسته - سالخورده - ویزا

ویزای تجاری تایلند

ویزای تجاری تایلند برای کسانیست که قصد دارند در این کشور کار کنند، برای کار نیاز به ویزای تجاری NON-B و مجوز کار Work Permit است. لطفا توجه داشته باشید اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار در کشور تایلند را دریافت نکرده باشید، جرم است و مجازات و اخراج از این کشور را در پی خواهد داشت.

مراحل اخذ ویزای تجاری تایلند

  • شناسایی و تایید ویزای غیر مهاجرتی NON-Immigrant
  • آماده سازی فرم اسـتخدام
  • پر کردن فرم درخواست مجوز کار
  • جمع آوری مدارک مورد نیاز
  • پر کردن فرم عـریضه کاری

ویزای تجاری - کارگر ساختمانی

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای تایلند با ما تماس بگیرید.

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 3582230-0912

پیشنهاد می کنیم این مطالب را مطالعه کنید